Ανδρικό Ντύσιμο

Γυναικείο Ντύσιμο

Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021: Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος

moda-fthinopwro-xeimwnas-2020-2021-taseis-15
Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 - 2021 (20)

Μια νέα σεζόν ξεκινάει και τα top fashion trends αλλάζουν. Ανακαλύψτε λοιπόν τι προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές για τη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Πρόκειται για μια σειρά από τάσεις σε ρούχα και prints που θα φορεθούν πολύ από τις γυναίκες που θέλουν να είναι πάντα in fashion. Κάποιες εξ αυτών παραμένουν στην κορυφή εδώ και πολλές σεζόν, όμως δεν λείπουν και οι καινούργιες προσθήκες που δίνουν μια ανανέωση στο στυλ του ντυσίματος μας.

 

Ποια ρούχα θα είναι στη μόδα τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021

Με βάση τις προτάσεις που παρουσίασαν οι κορυφαίοι οίκοι μόδας, κάποια trends έχουν ρετρό επιρροή, αλλά υπάρχουν κι εκείνα με πιο μοντέρνα οπτική.

Αν και οι περισσότερες τάσεις είναι κλασσικές και εύκολα υιοθετούνται, δεν λείπουν και οι πιο extreme επιλογές.

Ποιες είναι λοιπόν οι νέες τάσεις της σεζόν;

Οι τάσεις των ’60s και ’70s συνεχίζουν και αυτή τη περίοδο

Οι τάσεις των '60s και '70s

Η μόδα της δεκαετίας του ’70 συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να αποτελεί έμπνευση για τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Επομένως, τα παντελόνια καμπάνα θα φορεθούν πολύ και φέτος. Μάλιστα σε συνδυασμό με τα ζιβάγκο και τα πλεκτά γιλέκο μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά ντυσίματα με αυτή τη vintage και κομψή πινελιά.

Πέρα όμως από τα ’70s, οι οίκοι επηρεάστηκαν ελαφρώς και από τα ’60s. Αυτό σημαίνει πως η εποχή των hippies και το boho style αναβιώνει και δίνει στη μόδα μια πιο χαλαρή όψη.

Τα κομψά φορέματα των ’40s θα φορεθούν πολύ

Κομψά φορέματα των '40s

Μια ακόμη ρετρό επιρροή για τους λάτρεις της μόδας είναι αυτή της δεκαετίας του ’40.

Πιο συγκεκριμένα, η τάση επηρεάζει περισσότερο τα φορέματα. Γι’ αυτό τα κομψά, συνήθως μίντι θηλυκά σχέδια που στενεύουν στη μέση και δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικά θα αποτελέσουν φέτος κορυφαία επιλογή.

Πρόκειται για casual, αλλά και πιο επίσημα κομμάτια διακοσμημένα με φουσκωτά μανίκια, γιακά, αλλά και ρετρό prints.

Τα ρούχα με βικτοριανά ντεκολτέ θα είναι και πάλι τάση

Ρούχα με βικτοριανά ντεκολτέ

Φορέματα, αλλά και μπλούζες διακοσμημένες με τους χαρακτηριστικούς τετράγωνους γιακάδες, τα βολάν, αλλά και την ψηλή λαιμόκοψη θα είναι must για τη σεζόν. Πρόκειται για σχέδια που χαρίζουν μια επιπλέον κάλυψη στο σημείο του λαιμού.

Επίσης, αναδεικνύουν την σεμνότητα που μας διακατέχει και μας προστατεύουν από το κρύο της εποχής.

Εξίσου βικτοριανό είναι όμως και το στυλ των ρούχων με κορδέλα στο λαιμό. Δεμένη σε φιόγκο συνήθως, χαρίζει ένα κομψό και παιχνιδιάρικο ύφος στο ντύσιμο μας.

Η μόδα ιππασίας θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα

Μόδα ιππασίας

Ένα ακόμη κομψό και ιδιαίτερο στυλ που προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές είναι αυτό της ιππασίας.

Σακάκια με βερμούδα, παντελόνια ιππασίας και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία για να υιοθετήσετε αυτή την τάση.

Πολλοί οίκοι συνδύασαν το εν λόγω fashion trend και με την βικτοριανή εποχή, προσθέτοντας στα σύνολα τους πουκάμισα με ψηλή λαιμόκοψη, διακοσμημένα με βολάν ή κορδέλες.

Τα φουσκωτά μανίκια παραμένουν στη μόδα

Φουσκωτά μανίκια

Μια από τις κορυφαίες τάσεις που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών μας είναι και τα φουσκωτά μανίκια.

Διακοσμώντας μπλούζες, πουκάμισα ή φορέματα, τα μανίκια με όγκο θα δώσουν και πάλι ένα ενδιαφέρον στυλ στο ντύσιμο μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…